یادداشت
پیامبر(ص) فرمود: «مردی از قم، مردم را به حق فرا میخواند و گروهی، چون پارههای آهن [استوار]، پیرامون او گرد میآیند.»*
در دوران معاصر، ۲۲ بهمن، روز پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، حادثه مهم و حیرت انگیزی برای جهانیان بود. این حادثه بزرگ قرن، از یک سو معادلات سیاسی استکبار را در ادامه سیاست سلطه و تقسیم استعماری جهان بر هم زد.
به گزارش مفدا بهشتی - ملتی به رهبری خمینی کبیر پانزده سال مجاهدت کرد خون داد شکنجه شد ولی شکست نخورد براستی چه اراده آهنینی داشتند ملتی که مرجع تقلیداش پیر حکیمی بود با دو شاخصه خداپرستی و صداقت در مقابل سلطه و استبداد ستمگران با هوشیاری و بینش بالا قیام کرده و تبعید شده بود و زمانی که در قم دستگیر و به تهران منتقل می شد، ماموری از ایشان سوال کرد که با کدام سربازان قصد انقلاب دارید؟ آن پیر فرزانه فرمود: «سربازان من در گهواره ها هستند.»
آری آن پیر فرزانه پس از ۱۵ سال به کشور برگشت با نیت استقرار دولت کریمه حکومت تشکیل داد. زیرا که معتقد بود خدا ترسی دولت باعث استمرار آن خواهد شد همانطور که فرمود؛ «در تمام عمرم از هیچ کس غیر از خدا نترسیدم.» لذا اگر در محضر خدا بنشینید به این درجه از شجاعت می رسید.
۲۲ بهمن روز به ثمر نشستن مجاهدت یک ملت بود آنروز مبارزات مردم مسلمان به بار نشست و پادشاهی ۲۵۰۰ ساله ظلم و استبداد بیش از ۵۰ ساله رژیم پهلوی در ایران، ریشه کن شد و به خواست الهی حکومت جمهوری اسلامی تأسیس شد ملت ایران در این روز تصمیم گرفت خود برای آینده اش برنامه ریزی نماید.
به برکت خونهای مظلومان و تلاشهای تمامی اقشار جامعه به رهبری بنیانگذار فقید و بزرگ جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) در ۲۲ بهمن به پیروزی دست یافتند و تصمیم گرفتند خود سرنوشت خود را در زیر لوای اسلام رقم بزنند، پس این روز بزرگ را باید به نیکی و بزرگی پاس بداریم.
در روز ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ به ترتیب زندان اوین، ساواک، سلطنت آباد، مجلسین سنا و شورای ملی، شهربانی، ژاندارمری و ساختمان زندان کمیته مشترک و شهربانی سپهبد رحیمی فرماندار نظامی تهران و پادگان باغشاه و دانشکده افسری، دبیرستان نظام، زندان جمشیدیه، پادگان عشرت آباد و پادگان عباسآباد به تصرف مردم در آمد و آخرین مرکزی که به تصرف درآمد رادیو و تلویزیون بود که شهید محلاتی گفت: «این صدای انقلاب اسلامی ملت ایران است.»
ساعت ۱۰ بامداد روز ۲۲ بهمن شورای فرماندهان نیروهای مسلح در ستاد مشترک تشکیل گردید.
بعد از ظهر همان روز تاریخی احمد کسیلا(شاعر و مجری و گوینده برنامه های ادبی) پشت میکروفون می رود و اعلام می کند:"اینجا تهران است. صدای راستین ملت ایران. صدای انقلاب. امروز به همت مردانه ملت، آخرین دژهای استبداد فروریخت. یکی از این آخرین ها همین رادیو بود؛ صدای واقعی استبداد.) ملت به ما نیرو داد و راه مان را هموار کرد تا بتوانیم همچون پاره ای کوچک از پیکر عظیم مردم صدای راستین انقلاب را به گوش ها برسانیم."
در دوران معاصر، ۲۲ بهمن، روز پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، حادثه مهم و حیرت انگیزی برای جهانیان بود. این حادثه بزرگ قرن، از یک سو معادلات سیاسی استکبار را در ادامه سیاست سلطه و تقسیم استعماری جهان بر هم زد و از سوی دیگر یکی از استوارترین رژیمهای وابسته را ریشه کن ساخت و در کشور ایران با اهمیتی که از نظر استراتژیکی و اقتصادی برای قدرتهای بزرگ جهان داشت، تحولی سیاسی ـ مردمی و عظیم به وجود آورد و یک بار دیگر اسلام به عنوان قدرت تعیین کننده در جهان مطرح شد و چشم انداز وحدت جهان اسلام و ایستادگی در برابر استعمار کهنه و نو، ایجاد قطب سیاسی جدید در جهان و فرو ریزی رژیمهای وابسته و تحمیلی را در سرزمینهای پر نعمت اسلامی، در برابر دیدگان مشتاق بیش از یک میلیارد مسلمان گشود و موجی از وحشت و اضطراب رادر دلهای جهانخوران پدید آورد.
پی نوشت ها:
بحارالأنوار، ج ۵۷، ص ۲۱۶
انتهای پیام
کد خبرنگار: ۱۱۰۲۱۷
نظر